שלום שגית . שאלה טובה . אם תבדקי תראי שבמתכון יש גם אקסטרקט אשכוליות , גם שמנים אתריים חזקים אנטי בקטריאליים וגם חימר ירוק . שמכיל כמות גדולה של כלורופיל שהוא כשלעצמו אנטיביוטיקה טבעית ולכן ובשילוב עם זה שכמות המים יחסית קטנה . כל המרכיבים האלה מהווים את הכלי למניעה של זיהום בתכשיר
שאלה: האם אין צורך החומר משמר, עקב הוספת המים? לכמה זמן תקפה המשחה?
שלום שגית . שאלה טובה . אם תבדקי תראי שבמתכון יש גם אקסטרקט אשכוליות , גם שמנים אתריים חזקים אנטי בקטריאליים וגם חימר ירוק . שמכיל כמות גדולה של כלורופיל שהוא כשלעצמו אנטיביוטיקה טבעית ולכן ובשילוב עם זה שכמות המים יחסית קטנה . כל המרכיבים האלה מהווים את הכלי למניעה של זיהום בתכשיר