מתכון לחלב פנים ומי פנים

 
דרך נוספת לניקוי ורענון עור הפנים הם הצמד חלב פנים ומי פנים . לכל אותם אנשים שלא אוהבים את מגע הסבון  או את התחושה אחרי הסבון , פתרון נוסף הוא החלב פנים לניקוי העור והאיפור ואחריו מי פנים .
במתכון זה נתמקד בתכשיר מיועד לעור יבש במיוחד , עור  שזקוק ללחות נוספת
 
 
חומרים דרושים  ל 100 מל חלב פנים
3 כפות של קרם בסיס
חצי כפית של גליצרין צמחי
חצי כפית של EXT פפאיה
חצי כפית של EXT לבנדר
3 טיפות שמן אתרי לבנדר
2 טיפות שמן אתרי גרניום
70 מ”ל של מים מזוקקים
בקבוק כהה להכיל את חלב הפנים  עם פקק נשלף
 
אופן ההכנה
לכלי ערבוב שעבר חיטוי באלכוהול רוקחים 96%, מכניסים את קרם הבסיס , תמציות צמחי המרפא והגליצרין .מערבבים את התערובת עד לאיחוד המרכיבים .מוסיפים את המים המזוקקים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומאוד מאוד נוזלית מוסיפים את השמנים האתרים ומעבירים לבקבוקון.
אין צורך לדאוג לשימור התערובת . למרות הכמות הגדולה של המים  קרם הבסיס מכיל את כל המרכיבים המיועדים לשימור התערובת
 
 אופן השימוש בתכשיר:
תחילה הניקוי הוא בחלב הפנים . יש להשתמש בצמר גפן רטוב ולהוסיף לו חלב פנים . את החלב  לפזר על כל הפנים כשנתמקד באזורים לניקוי האיפור.
מיד אחרי פעולה זו נחליף את צמר הגפון לכדור יבש ונרטיב במי הפנים . נפזר וננקה את הפנים עם מי הפנים האלה לניקוי יסודי וסופי של הפנים
חלב פנים
 
מתכון למי פנים
והמתכון הנוסף הוא למי פנים לעור יבש
עבור מתכון זה  עבור  כלי של 120מ”ל
חומרים דרושים
משורה של 100 מ”ל
מים מזוקקים
 
אופן ההכנה 
  1.  ממלאים את המשורה באלכוהול  5מ”ל
  2. מוסיפים את טיפות הלוטוס, EXTהפפאיה , EXT תה הירוק, ואלוורה .
  3. ממלאים את המשורה במים מזוקקים.
  4. בשלב זה התערובת אמורה להפוך חלבית . ( סימן שהתהליך בוצע כראוי)
  5. להוסיף גליצרין בכלי בו נאחסן את מי הפנים . נשלים את כמות המים המזוקקים עד לקצה הכלי ,לסגור ולנער היטב
 
 ח

לעוד פוסטים שאולי יעניינו

מתכון לקרם לעור יבש בתקופת המעבר

תקופת המעבר ידועה במזג אוויר משתנה . הימים יכולים להיות חמים והלילות קרים מאוד . מזג האוויר הלא יציב משפיע גם על העור ,עור הפנים ועור השפתיים נסדקים , מרגישים מתוחים ובאופן כללי הרגשת בעור לא נעימה

לכן לתקופה זו אנו זקוקים לקרם מיוחד שיעטוף את העור בשכבה מגנה , מעין עור שני

קרא עוד»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *